Atentate la Bruxelles: Toata lumea stia de teroristi, mai putin Belgia? Si SUA ii aveau pe lista neagra

Sambata, 26 Martie 2016, ora 09:24
815 citiri

Brahim El Bakraoui, unul dintre atacatorii sinucigasi de la Bruxelles, figura pe lista de supraveghere a Statelor Unite cu persoane suspectate de terorism inainte de atacurile din noiembrie la Paris si fratele sau Khalid a fost pus pe aceasta lista la scurt timp dupa aceea.

Reuters a informat anterior ca ambii frati erau cunoscuti autoritatilor din SUA inainte de arestarea la 18 martie a lui Salah Abdeslam, un cetatean francez despre care procurorii afirma ca a avut un rol-cheie in atacurile de la Paris, arata Agerpres.

Atentate la Bruxelles: Ministrul belgian de Interne spune ca un functionar neglijent e de vina

Procurorii belgieni l-au identificat pe Brahim El Bakraoui ca unul dintre cei doi kamikaze care au comis marti atacul din aeroportul Zaventem din Bruxelles, in timp ce ei afirma ca Khalid El Bakraoui a comis atentatul sinucigas cu bomba din statia de metrou Maelbeek, in apropierea cartierului general al Uniunii Europene la Bruxelles.

Autoritatile belgiene au fost ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Toata lumea stia de teroristi, mai putin Belgia? Si SUA ii aveau pe lista neagra" pe Ziare.com

#teroristi Bruxelles lista neagra SUA, #teroristi Bruxelles lista neagra Turcia , #Stiri International