Acordul cu Iranul a inflamat urgent Israelul: O eroare istorica pentru lume

Marti, 14 Iulie 2015, ora 12:45
1253 citiri

In vreme ce o intreaga lume a salutat acordul de marti, de la Viena, drept o realizare istorica in sensul limitarii programului nuclear iranian, premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat ca acesta este "o eroare istorica pentru lume".

"Intr-o zona unde se presupune ca trebuia sa se evite ca Iranul sa obtina arme nucleare, s-au facut compromisuri uriase", a afirmat Netanyahu, potrivit France24.

Acord istoric pe dosarul nuclear iranian

Netanyahu a trimis si un mesaj opozitiei, solicitand unitate in aceste conditii: "Le spun tuturor liderilor din Israel - acum e momentul sa punem deoparte politica meschina si sa ne unim de dragul celei mai importante chestiuni, anume viitorul si securitatea statului Israel".

Premierul a aratat ca acordul nuclear este o dovada in plus ca puterile lumii sunt dispuse sa faca o intelegere cu orice pret: "In orice zona unde se presupune ca trebuia sa se evite ca Iranul sa obtina arme nucleare, s-au facut compromisuri uriase (...) Iranul va ...citeste mai departe despre "Acordul cu Iranul a inflamat urgent Israelul: O eroare istorica pentru lume" pe Ziare.com

#Netanyahu acord nuclear Iran, #Netanyahu acord nuclear , #Stiri International