RBS Romania extinde serviciul de plata de facturi prin telefon

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 12:25
1534 citiri
RBS Romania extinde serviciul de plata de facturi prin telefon

RBS Romania a extins facilitatea de plata a facturilor de utilitati prin telefon, direct din contul cardului de credit si pentru detinatorii de carduri Standard, Life si Fun, dupa ce, de la inceputul acestui an, banca lansase acest serviciu pentru utilizatorii cardului Gold.

"Serviciul de plata a facturilor de utilitati ofera detinatorilor de carduri RBS posibilitatea de a-si plati facturile respective - pentru gaze, electricitate, colectare a deseurilor, telefon mobil sau fix, apa, cablu TV sau Internet, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana", se arata intr-un comunicat publicat miercuri de banca.

Clientii au si posibilitatea de a plati facturi emise pe numele unei alte persoane. Tranzactiile solicitate inainte de ora 10 dimineata se proceseaza in aceeasi zi. Cele inregistrate dupa aceasta ora se vor efectua in urmatoarea zi bancara. Pentru fiecare tranzactie clientii beneficiaza de perioada de gratie pentru suma folosita de pe contul cardului de credit.

Suma debitata va aparea pe extrasul cardului de credit ca o tranzactie efectuata la comercianti, se mai precizeaza in comunicatul bancii.

#carduri, #facturi, #plata, #rbs, #serviciu, #suma , #Romania