Oferta de export a Romaniei la Expozitia Generala Sharjah

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 18:20
1192 citiri
Oferta de export a Romaniei la Expozitia Generala Sharjah

Treizeci de societati romanesti prezinta, in perioada 24-29 aprilie, in cadrul Expozitiei Generale Sharjah 2011, oferta de export a Romaniei, expunand echipamente industriale, mobila, produse alimentare romanesti traditionale, marmura, materiale de constructii, a anuntat miercuri MECMA, conform NewsIn.

Printre firmele expozante se numara Arpin Cosmetics, Avi Piscine, Cesimex, Elba Com, Rados, Romaero, in pavilionul Romaniei cu o suprafata de 600 metri patrati, gazduit de complexul expozitional din Sharjah.

Evenimentul este organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in colaborare cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si structuri asociative ale mediului de afaceri (Patronatul Roman din Industria Electronica, Electrotehnica, Tehnologiei Informatiilor si Comunicatii), ANEIR, Asociatia producatorilor de Mobila din Romania, CCIMB si alte organizatii.

Conducerea CCIB, prezenta la manifestare, a anuntat cu acest prilej intentia de a da un caracter permanent expozitiei, unde isi vor putea mentine prezenta pe piata Orientului Mijlociu atat firmele participante, cat si altele interesate in viitor de o prezenta indelungata pe piata.

Organizat in paralel cu Expozitia internationala Islamica, evenimentul a beneficiat de vizitatori avizati din mediile de afaceri de pe pietele tarilor islamice, dar si din India, China, Thailanda, Turcia, Indonezia, Australia.

#export, #exportatori, #romania, #societati romanesti , #Romania