Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lucrari de arta de un milion de euro, scoase la licitatie

Lucrari de arta de un milion de euro, scoase la licitatie

O suta de lucrari de pictura si grafica - semnate de cunoscuti artisti romani, printre care Grigorescu, Pallady, Tonitza, Petrascu si Bancila, si estimate la peste un milion de euro - vor fi scoase la licitatie, in 16 decembrie, intr-un duplex Bucuresti-Sibiu organizat de casa Artmark, potrivit Newsin. 

"Vedetele" evenimentului, potrivit organizatorilor, vor fi tablourile "Pastorita" al lui Nicolae Grigorescu, estimat la 60.000-80.000 de euro, "Noapte la Stefanesti", semnat Ion Tuculescu, estimat la 100.000 de euro, trei lucrari realizate Theodor Pallady si alte trei ale lui Nicolae Tonitza.

Lucrarile vor fi licitate simultan in sali din hotelurle Marriott Bucuresti si Hilton Sibiu, printr-un sistem electronic performant care le va permite participantilor la licitatie sa urmareasca in timp real ofertele facute in cealalta sala. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1192 ori
Citeste mai multe desprelucrari de arta licitatie grigorescu