Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intesa Sanpaolo Romania, pierderi de 4 mil euro in 2010

Intesa Sanpaolo Romania, pierderi de 4 mil euro in 2010

Intesa Sanpaolo in Romania a inregistrat, in primele noua luni din 2010, o pierdere inainte de plata taxelor de 4 mil. euro, rezultat similiar cu cel realizat in primele sase luni din acest an, dar in crestere cu 75,5% fata de perioada ianuarie-septembrie 2009, se arata intr-un raport al grupului, preluat de NewsIn.

Venitul operational al Intesa Sanpaolo in Romania a fost in primele noua luni din 2010 de 38 milioane de euro, in crestere cu 10,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, costurile operationale au fost de 31 milioane euro, cu 1,7% mai mult fata de perioada ianuarie-septembrie din 2009.


Activele totale ale Intesa Sanpaolo in Romania au fost de un miliard de euro dupa primele noua luni din 2010, reprezentand 0,1% din totalul activelor grupului.


Depozitele clientilor in primele trei trimestre din 2010 au fost de 0,4 miliarde de euro, in timp ce volumul creditelor acordate au fost de 0,7 miliarde de euro. Grupului Intesa Sanpaolo detine in Romania Intesa Sanpaolo Bank Romania si Banca CR Firenze Romania.


Grupul Intesa Sanpaolo este una dintre cele mai importante institutii financiar bancare din zona euro si lider in Italia.


Activitatile internationale ale grupului sunt axate in regiunea Europei Centrale si de Est, precum si in bazinul Mediteranean unde opereaza in 13 tari printr-o retea de circa 1.850 de unitati si 8,5 milioane clienti.


De altfel, grupul Intesa Sanpaolo este prezent in 31 de tari din intreaga lume. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 937 ori
Citeste mai multe despreintesa sanpaolo pierderi euro