Euroins a extins aria de acoperire a politei impotriva virusului A/H1N1 in afara Romaniei

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 11:50
1728 citiri
Euroins a extins aria de acoperire a politei impotriva virusului A/H1N1 in afara Romaniei

Euroins Romania a extins aria de acoperire a asigurarii impotriva virusului A/H1N1 si in afara Romaniei, prima fiind majorata cu 50%, la circa 70 de euro pentru un contract incheiat pe un an de zile, a anuntat, vineri asiguratorul, care a vandut peste 400 de polite de la lansare, 7 ianuarie.

"Datorita cerintelor venite din partea clientilor, Euroins Romania a extins aria de acoperire a politei si in afara Romaniei.

Pentru a incheia o polita cu acoperire in afara granitelor, asiguratul trebuie sa stie ca, la pretul comunicat anterior, se adauga o majorare de 50%, astfel ca, o polita cu acoperire pe perioada unui an, costa aproximativ 70 euro", se arata intr-un comunicat al companiei remis MEDIAFAX.

Potrivit datelor asiguratorului, la aproximativ doua saptamani de la lansarea pe piata a acestui produs, Euroins a emis peste 400 de polite de acest tip.

Limita de despagubire in caz de deces se ridica la 5.000 euro.

Polita acopera in cuantum de 20 euro cheltuielile de spitalizare pentru maxim 45 de zile.

De asemenea, in categoria riscurilor asigurate intra si convalescenta, in cuantum de 15 euro pentru maxim 60 de zile.

Euroins Romania a fost infiintata in anul 1994 sub denumirea Asitrans si practica numai asigurari generale.

In 2008, compania a subscris prime de 142,8 milioane de lei.

Actionarii asiguratorului sunt Euroins Insurance Group PLC (Bulgaria) - 84,87% si mai multe persoane fizice si juridice, care impreuna controleaza titluri reprezentand 15,13% din capitalul social.

Grupul bulgar Eurohold a intrat in structura actionariatului Euroins (fosta Asitrans) in 2007, dupa ce a platit 12,5 milioane de euro pentru 75% din actiunile companiei.

 

#euroins, # polita, # asigurare, # virus , #Romania