De Paste, romanii cumpara bijuterii ieftine

Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 10:03
1767 citiri
De Paste, romanii cumpara bijuterii ieftine

Mai putin de 50% dintre romani au cumparat cadouri, anul acesta, pentru sarbatorile pascale, relateaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), iar 61% dintre ei sustin ca vor plati mai putini bani pentr darurile de Paste de anul acesta, spre deosebire de anul trecut, aminteste acelasi studiu.

Comerciantii recunosc ca din partea persoanelor fizice a fost o cerere mai scazuta, dar ca au obtinut vanzari cu 20% mai mari din partea firmelor.

"Cadourile si aranjamentele pentru Paste sunt alese in special de catre companii, care prefera sa comande online o cantitate mai mare de produse. Romanii, in schimb, se orienteaza catre mancare", a declarat pentru gandul Marius Dosinescu, business development manager la magazinul online FlorideLux.ro. El spune ca cele mai cerute au fost cosurile cu flori colorate, de sezon, cu detalii decorative specifice acestei perioade.

Foarte bine s-au vandut si cosurile gourmet, care contin mezeluri, branzeturi, dulciuri si bauturi alcoolice, dar si bijuteriile ieftine, din argint, cu un pret cuprins intre 30 si 50 de lei.

#cadou paste, #bijuterii ieftine, #romani , #Romania