Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Care sunt cele mai bune terenuri din Bucuresti, blocate de criza

Care sunt cele mai bune terenuri din Bucuresti, blocate de criza

Dezvoltatorii imobiliari vor sa construiasca mega-proiecte comerciale sau proiecte mixte care contin si spatii comerciale, pe terenurile unor foste fabrici. Proprietarii acestora au amanat investitiile din cauza crizei, dar autoritatile contesta planurile dezvoltatorilor imobiliari.

Spre exemplu, Dambovita Center sau ParkLake Plaza si-au atras contestatari atat in randul opiniei publice, cat si in randul autoritatilor, proiectul ParkLake fiind contestat de Prefectura Municipiului Bucuresti, in timp ce Plaza Centers se afla in litigiu cu Primaria Sectorului 1 privind Planul Urbanistic Zonal de la Dambovita Center, informeaza Ziarul Financiar.

Mihai Bogza, Associate director in cadrul diviziei de terenuri a Colliers International, crede ca "printre terenurile cu cel mai mare potential pentru dezvoltare imobiliara din Bucuresti se numara cel destinat proiectului Esplanada, dar si Casa Radio. Ambele proiecte urmeaza a fi dezvoltate in parteneriat public-privat; datorita locatiei, dar si anvergurii lor, vor deveni cu siguranta proiecte de referinta ale Bucurestiului".

Printre terenurile alese de investitori pentru constructia unor centre comerciale se numara si suprafetele fostelor fabrici Laromet si Helitube din zonele Bucurestii Noi, respectiv Colentina.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1780 ori
Citeste mai multe desprecentru comercial criza imobiliare terenuri