Cele mai ieftine locuinte, la Targul Imobiliar Project Expo

Joi, 04 Martie 2010, ora 18:32
1566 citiri
Cele mai ieftine locuinte, la Targul Imobiliar Project Expo

Targul Imobiliar PROJECT EXPO va stabili tendintele pe piata la inceput de primavara si isi asteapta vizitatorii in cele trei zile de show imobiliar.

Editia de primavara a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce va avea loc in perioada 5-7 martie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti se anunta a fi una foarte bogata in oferte imobiliare, spatiul expozitional fiind epuizat.

Momentul aniversarii unui an de existenta a Targului Imobiliar PROJECT EXPO va fi marcat prin trei zile de sarbatoare imobiliara.

Participarea numerosilor dezvoltatori imobiliari, in perioada 5 - 7 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti va constitui un bun prilej pentru public de a lua contact cu cele mai noi si avantajoase oferte locative.

Varietatea ofertelor imobiliare este tema centrala ce va guverna editia de primavara a Targului Imobiliar PROJECT EXPO. In cadrul acestei editii aniversare se vor regasi oferte ce se pliaza si pe cele mai reduse bugete, dar si oferte ce se adreseaza segmentului de lux, acoperindu-se astfel intreaga paleta de nevoi a consumatorilor.

Aniversarea unui an de existenta a Targului Imobiliar PROJECT EXPO va fi marcata pe harta evenimentelor de profil ca o celebrare a unui nou inceput pe piata imobiliara. Din dorinta de a mentine aceeasi stransa legatura cu publicul targului PROJECT EXPO, s-a reimprospatat imaginea site-ului www.projectexpo.ro si s-a adaugat prezenta unui blog ce va facilita comunicarea cu persoanele interesate. 

#apartamente, #expo, #ieftine, #imobiliar , #locuinte, #project, #targ , #Targ imobiliar