Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Spatiicomerciale.ro, primul site imobiliar dedicat exclusiv segmentului comercial

Spatiicomerciale.ro, primul site imobiliar dedicat exclusiv segmentului comercial


Imobiliare.ro a lansat SpatiiComerciale.ro, primul proiect national dedicat exclusiv segmentului comercial, care isi propune sa atraga venituri cumulate de un milion de euro si peste 30.000 de anunturi, pana in 2015.

"SpatiiComerciale.ro a plecat de la o experienta personala. Incercam acum 4-5 ani sa deschidem un lant de magazine si nu gaseam spatii, pentru ca nu aveam cum sa vorbim cu proprietarii. Mai ales ca era vorba de spatii in care pozitionarea era extrem de importanta", a spus Siminel Andrei, seful operatiunilor din Romania ale companiei americane New Century Holdings (NCH), care are in portofoliu site-ul imobiliare.ro.

Siminel Andrei a mai precizat ca piata de imobiliare se va dezvolta in acest sens, mai devreme sau mai tarziu. "Daca facem o dezvoltare soft, care sa cuprinda in faza incipienta o investitie modesta a acestei optiuni, va fi bine, pentru ca ajutam comunitatea sa dezvolte businessul".

Fondul american de investitii NCH detine un portofiliu de 1.000 de spatii comerciale in 20 de orase, o suprafata de aproximativ 200.000 de metri patrati, dintre care 100 de spatii comerciale se afla in Bucuresti. Din totalul spatiilor detinute, doar 10% nu au chiriasi, pentru ca, in principal, se afla in orase sarace, a mai spus Siminel Andrei, adaugand ca activele genereaza 20 de milioane de euro pe an.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2482 ori