Banca Italo Romena ofera credite imobiliare ca alternativa la Prima Casa

Miercuri, 16 Septembrie 2009, ora 16:07
2262 citiri
Banca Italo Romena ofera credite imobiliare ca alternativa la Prima Casa

Banca Italo Romena ofera tinerilor casatoriti cu varsta de pana la 35 de ani credite imobiliare, ca alternativa la imprumuturile disponibile in cadrul programul Prima Casa, a anuntat miercuri banca, potrivit NewsIn.

Dobanda nominala la aceste credite variaza in functie de perioada de rambursare. Potrivit bancii, pentru un credit acordat pe o perioada de 10 ani, dobanda este in prezent de 4,32% pe an, in timp ce pentru o scadenta de 30 de ani, dobanda este 5,32% pe an.

Banca acorda pana la 150.000 euro si finanteaza pana la 100% din valoarea imobilului.

Banca nu solicita avans la acest tip de credit imobiliar, se arata in comunicat.

"Acest produs se alatura Creditului Imobiliar, care se adreseaza si celorlalte categorii de clienti, prin care pot accesa o finantare de pana la 300.000 euro pe o perioada de creditare de pana la 25 de ani", a declarat directorul general al Bancii Italo Romena, Antonio Bianchin.

Banca Italo Romena, infiintata in 1980 ca un joint-venture intre Italia si Romania, a fost preluata de catre Veneto Banca in 2000 si are sediul central la Treviso.

Banca are in Romania o sucursala cu sediul in Bucuresti, a carei retea cuprinde 19 agentii. 

 

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#credite, #dobanda, #finantare, #imobiliare , #Prima casa