Metropolitan Towers, o viata fericita acasa!

Luni, 20 Iulie 2015, ora 15:49
1643 citiri
Metropolitan Towers, o viata fericita acasa!
Foto: metropolitantowers.ro

Metropolitan Towers este cel mai nou complex imobiliar rezidential dezvoltat in cartierul Tomis Nord din Constanta. O investitie de peste 6 milioane de euro, intr-un complex rezidential, ultra-modern.

Situat pe strada Murelor numarul 7, aproape atat de centrele comerciale Maritimo, Real si Metro, dar si la cateva minute de Bulevardul Mamaia, proiectul ofera confortul unei locuinte moderne, spatioase si perfect adaptata pentru o viata fericita acasa.

Proiectul este alcatuit din doua cladiri de 11 etaje, cu cate 88 de apartamente fiecare, si se inalta peste o parcare formata din doua nivele, sub si supra-terane.

"Aducem pe piata constanteana un concept ofertant din punct de vedere al optiunilor de compartimentare, cu o structura solida, o panorama generoasa, locuinte in care sentimentul de acasa va fi prezent chiar din prima zi", declara Tina Virlan, sales manager Metropolitan Towers.

Apartamentele de doua camere au suprafete construite de pana la 71 de metri patrati, iar apartamentele de trei camere au suprafete construite de pana la 89 de metri patrati.

"Construim Metropolitan Towers pentru viitor. Asta o structura de mare rezistenta, finisaje de calitate care sa ofere confortul unei case in care o familie poate sa se regaseasca, sa prospere si sa traiasca in armonie o viata intreaga", declara Adrian Chirion, manager Bad Prodexim, constructorul proiectului.

Termenul de predare pentru prima cladire este octombrie 2016, lucrarile fiind deja in stare avansata la nivelul subteran al parcarii.

Pentru informatii si contractare, dezvoltatorul va astepta la showroomul Metropolitan Towers din strada Murelor numarul 10.

www.metropolitantowers.ro

www.facebook.com/metropolitantowers

#apartamente Metropolitan Towers, #apartamente Constanta, #apartamente noi Mamaia , #Apartamente noi