VIDEO BenQ a introdus tehnologia Flicker-Free, pentru protejarea ochilor, in noua gama de monitoare

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 16:22
2065 citiri
VIDEO BenQ a introdus tehnologia Flicker-Free, pentru protejarea ochilor, in noua gama de monitoare
Tehnologia Flicker Free a fost inclusa in noua gama de monitoare BenQ

BenQ a lansat o gama de monitoare Eye-Care, care au inclusa tehnologia Flicker-Free, cu un grad ridicat de confort si o vizualizare placuta, care ajuta la cresterea productivitatii utilizatorilor.

Monitoarele din gama Eye-Care dispun de modul de redare Eyegonomic, care inglobeaza setarile pentru modul de citire Senseye, si senzorul de protectie a vederii, alaturi de cablul digital HDMI sau DVI).

Flicker-Free creste confortabilitatea monitoarelor

Flicker-ul sau efectul de tremurare apare atunci cand panelul LED ajusteaza gradul de luminozitate. Un monitor normal poate avea o palpaire luminoasa foarte rapida, de pana la 200Hz/secunda atunci cand se reduce gradul de luminozitate a monitorului.

Flicker-ul apare cand ecranul LED ajusteaza gradul de luminozitate

Ochiul uman, sensibil la cele mai mici semnale luminoase incearca sa se adapteze la palpairile monitorului. Acest fapt conduce la tensiunea ochiului, oboseala si chiar migrene. Noile monitoare BenQ Flicker-Free dispun de un circuit de control al iluminarii din spate care anuleaza aceasta palpaire, imbunatatind experienta vizuala si reducand oboseala ochilor dupa folosirea indelungata a computerelor (desktop sau notebook). Folosirea unui monitor Flicker-Free ofera o mai buna imagine vizuala si o experienta mai confortabila.

Eye-Protect optimizeaza claritatea si confortul vizual

Modul de citire Senseye permite ajustarea temperaturii cromatice a monitoarelor si a luminozitatii, dar si a raportului de contrast si a adancimii de camp, simuland hartia. Senzorul automat Eye-Protect detecteaza nivelurile de lumina ambientala si ajusteaza automat luminozitatea monitorului pe durata zilei, optimizand astfel claritatea si confortul vizual.

Functia Smart Reminder aminteste discret utilizatorilor cand sa faca o pauza de odihna pentru privire. Aceste pauze nu mentin doar sanatatea ochilor, dar cresc si gradul de productivitate. Ecranul Anti-Reflex ofera un confort sporit de vizionare prin eliminarea reflexiilor obositoare.

Noua gama de monitoare BenQ Eye-Care care contin panel-uri Flicker-Free include modelele din seriile BL, GL, GW, RL si XL.

#BenQ monitor, #tehnlologie monitor, #Flicker Free , #Monitoare