Urmareste filmul preferat la cel mai bun televizor din lume

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:00
4833 citiri
Urmareste filmul preferat la cel mai bun televizor din lume

Sony Bravia X850 este disponibil pe piata romaneasca incepand cu luna iulie 2012. Publicatiile de specialitate i-au acordat titlul de "Cel mai bun televizor din lume", asa ca am aflat cateva detalii pentru tine, daca vrei sa urmaresti un film bun diseara.

Noul televizor Sony beneficiaza tehnologia X-Reality Pro, o tehnologie care regleaza calitatea semnalului aproape de calitatea HD, dar care imbunatateste si calitatea imaginilor, fie ca sunt in format 2D sau 3D.

Tehnologia de imbunatatire a imaginilor este atat de avansata incat dispozitivul poate recunoaste daca pe ecran este un chip sau o scena de fundal, ce are nevoie de mai multe detalii, ajustand in mod inteligent imaginea redata.

Aparatul poate distinge intre diferite tipuri de continut - televiziune digitala, continut video online, o fotografie sau un film ce ruleaza pe DVD sau disc Blu-ray, astfel ca sunt facute setarile potrivite pentru orice tip de continut redat.

Tehnologia Motionflow XR 800 reda in mod fluent jocurile cu actiune rapida, sporturile si filmele, la echivalentul de 800 de cadre pe secunda, afisand imagini de inalta calitate.

Televizorul este dotat cu un procesor de imagine cu chip dublu X-Reality PRO, care intensifica chiar si imaginile de pe Internet cu rezolutie mai redusa.

Accesul la Internet

Televizorul poate fi conectat la Internet prin tehnologia Wi-Fi incorporata si poate reda , in timp real, pe tot ecranul, clipuri video de pe Internet.

Tot prin intermediul televizorului, utilizatorul poate vizita retelele sociale, prin widget-urile dedicate Facebook sau Twitter, sau poate efectua apeluri pe Skype, de oriunde din incapere, prin intermediul camerei USB de inalta definitie si microfonului incorporat, incluse in pachet.

#cel mai bun televizor, #Sony Bravia X850, #caracteristici Sony Bravia X850 , #Hardware TV