Toshiba lanseaza cea mai subtire tableta din lume

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 12:41
2073 citiri
Toshiba lanseaza cea mai subtire tableta din lume

Toshiba Japan a anuntat ca va lansa in cadrul CES, cel mai mare targ de tehnologie din lume, doua produse revolutionare: cea mai subtire si mai usoara tableta din lume si, de asemenea, cel mai subtire si mai usor ultrabook de pe piata la momentul actual.

Compania japoneza va lansa, pe langa aceste produse, o serie de tablete cu ecran OLED, dar si o tableta rezistenta la apa, cu sistem de incarcare al bateriei bazat pe tehnologie wireless, potrivit unui anunt facut de reprezentantii companiei vineri.

Oficialii companiei nu au oferit amanunte in plus,legate de preturi sau de momentul in care vor fi comercializate aceste produse.

Toshiba a pregatit un nou concept de casa inteligenta, dotata cu un sistem de administrare a energiei inedit. De asemenea, compania va prezenta in cadrul CES o serie de vehicule electrice, sisteme bazate pe energie solara si produse digitale adresate consumatorilor finali.

In materie de televizoare, Toshiba va lansa un televizor 3D cu diagonala de 55 inch, care va furniza imagini 3D fara ca utilizatorul sa aiba nevoie de ochelari speciali.

#lansare toshiba, #ultrabook ces 2012, #tableta toshiba , #Electronice