Un ministru nemultumit de institutiile publice: Sunt necesare interventii si sanctiunile ar putea fi inasprite

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 08:12
2839 citiri
Un ministru nemultumit de institutiile publice: Sunt necesare interventii si sanctiunile ar putea fi inasprite

Sanctiunile pentru incalcarea accesului la informatiile publice ar putea fi inasprite, pentru ca lucrurile nu arata o schimbare semnificativa, afirma pentru Ziare.com ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Violeta Alexandru.

Aceasta va prezenta in sedinta de guvern de joi o informare referitoare la stadiul aplicarii deciziilor in domeniul transparentei si cauzele pentru care evolutiile nu sunt pe masura asteptarilor.

"Nu este cat as fi vrut, iar masurile pe care le voi lua ii vor afecta pe cei care am incercat sa ii conving, cu care am discutat personal, pe cazuri concrete. Tendinta lor a fost sa-mi explice cum nu se poate, cum transparenta omoara eficienta si ar putea sa ne aduca, de o maniera sau alta, deservicii in privinta unor decizii de management, ceea ce eu nu cred.

Nu ai de ce sa te temi de transparenta, decat daca nu vrei sa fii performant. Va vorbeste un om care a facut sute de discutii cu oameni din administratie, avand un comportament profund ...citeste mai departe despre "Un ministru nemultumit de institutiile publice: Sunt necesare interventii si sanctiunile ar putea fi inasprite" pe Ziare.com

#acces informatiile publice, #ministru Violeta Alexandru , #Stiri Guvern