Situatia din Romania, de la Ponta la Rarinca, discutata in Parlamentul European

Joi, 25 Iunie 2015, ora 17:42
1117 citiri
Situatia din Romania, de la Ponta la Rarinca, discutata in Parlamentul European
Foto: captura video Parlamentul European

Situatia prim-ministrului Victor Ponta a fost discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European, la care au participat mai multi europarlamentari romani.

"Romania sufera deja ca imagine si incredere din cauza actiunilor prim-ministrului Victor Ponta si a majoritatii parlamentare.

Romania si romanii nu au nicio vina ca au un prim-ministru acuzat de infractiuni, inclusiv de coruptie, care nu demisioneaza, a plecat in Turcia sa se opereze la genunchi si s-a declarat in incapacitate sa conduca Guvernul.

Am ajuns sa discutam despre Romania in Comisia LIBE pentru ca prim-ministrul si majoritatea parlamentara ataca justitia si vor sa schimbe Codul Penal si de Procedura Penal rapid", a spus europarlamentarul Monica Macovei.

Aceasta sustine ca in toate rapoartele MCV ale Comisiei Europene "se spune foarte clar acelasi lucru: institutiile isi fac treaba, judecatorii si procurorii, dar cu partea a doua de a lupta impotriva ...citeste mai departe despre "Situatia din Romania, de la Ponta la Rarinca, discutata in Parlamentul European" pe Ziare.com

#situatie Ponta Parlamentul European, #Macovei Ponta Parlamentul European, #caz Ponta Parlamentul European, #Ponta Comisia LIBE , #Stiri Guvern