Shhaideh, despre Dragnea: Preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Dezvoltarii Regionale

Joi, 21 Mai 2015, ora 18:29
849 citiri
Shhaideh, despre Dragnea: Preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Dezvoltarii Regionale
Foto: Captura Youtube/Realitatea Tv

Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh, s-a declarat joi onorata sa preia mandatul de la predecesorul sau, Liviu Dragnea, despre care a spus ca este omul de la care a avut cel mai mult de invatat in materie de administratie publica.

"E o onoare pentru mine sa preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale. (...) Preiau un minister pe care dl ministru Dragnea l-a organizat, avem strategie, avem viziune, avem programe. Responsabilitatea mea, si a echipei si a colegilor pe care ii am este sa continuam aceste proiecte. (...) Nu pot decat sa doresc tuturor acelasi spirit de echipa si daca ati crezut ca pana acum ati muncit mult, va asigur ca vom munci si mai mult", a spus Shhaideh, vizibil emotionata.

Invataturile lui Dragnea pentru fostii subalterni: Bucuria oamenilor sa va fie hrana sufleteasca

La randul sau, Liviu Dragnea a sustinut ca are mare incredere in Sevil Shhaideh si s-a ...citeste mai departe despre "Shhaideh, despre Dragnea: Preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Dezvoltarii Regionale" pe Ziare.com

#Sevil Shhaideh preluare minister dezvoltare, #Sevil Shhaideh declaratii Dragnea , #Stiri Guvern