Scrisoare deschisa singurului antreprenor din conducerea PNL

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 08:42
954 citiri
Scrisoare deschisa singurului antreprenor din conducerea PNL

Nu va cunosc personal, dar va plang de mila! V-ati implicat total si ati ajuns o umbra. Sunteti un om valoros. Nu sunteti corupt. Totusi, ceva va lipseste. Spiritul de luptator. Eu, totusi, cred ca puteti sa "rupeti norii" in viata publica si aveti o sansa imensa: ca independent!

Nu ne cunoastem, desi avem prieteni comuni. Decretel fiind, ca si dvs., va urmaresc evolutia demult. In opinia mea, 2016 ar putea fi anul dvs. Aveti tot ce va trebuie. Sunteti barbat si asta conteaza in ochii publicului. Chiar si al femeilor. Aveti o experienta de invidiat. Sunteti familist si romanilor le place asta. Aveti un background de exceptie intr-un domeniu greu.

La varsta dvs. putini politicieni seriosi se pot mandri cu ceva similar. Aveti tenacitate. Altfel n-ati fi rezistat printre dinozaurii politici din jur. Cunoasteti sistemul intrucat ati facut politica la varf. Ati fost ministru de cateva ori, fara sa fiti membru de partid la momentul respectiv. Mare onoare pentru orice om! Sunteti inca ...citeste mai departe despre "Scrisoare deschisa singurului antreprenor din conducerea PNL" pe Ziare.com

#PNL Predoiu premier, #Predoiu demisie PNL, #Predoiu candidat Primaria Capitalei , #Stiri Guvern