PSD - zidul penalilor in fata lui Ponta

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 09:40
3061 citiri
PSD - zidul penalilor in fata lui Ponta

Eu nu cred ca fondul noului dosar Ghita & Ponta ar trebui sa fie o surpriza. Adica se mira cineva ca locurile eligibile de pe liste se cumpara? Au mai fost semnale, a vorbit si Elena Udrea despre asta, a existat un filmulet, tot de la PSD, din perioada Mircea Geoana.

Pentru ca despre asta, despre coruptie in politica romaneasca la cel mai inalt nivel, e vorba in acest dosar penal, in pofida efortului intens al lui Sebastian Ghita si al sustinatorilor lui Victor Ponta de a muta atentia spre fostul premier britanic Tony Blair.

Despre posibilele pacate ale fostului premier britanic s-a scris mult, probabil se va mai scrie, in primul rand in presa straina, dar cu acest dosar dl Blair nu are nicio legatura penala potrivit datelor comunicate de DNA (care nici macar nu i-a precizat numele). A avut un contract, a prestat in virtutea lui si a fost platit. Nu e treaba lui de unde proveneau banii.

Vina de a-ti vinde imaginea unor personaje precum Victor Ponta nu este una penala si pana ...citeste mai departe despre "PSD - zidul penalilor in fata lui Ponta" pe Ziare.com

#Ponta Ghita DNA, #Blair Ponta bani , #Stiri Guvern