Presa rusa: Suspiciunile la adresa lui Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 18:23
862 citiri
Presa rusa: Suspiciunile la adresa lui Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE
Foto: Ziare.com

Premierul Victor Ponta a trecut cu bine peste votul motiunii de cenzura impotriva guvernului sau, in contextul acuzatiilor de coruptie, care insa pun insa in discutie statutul Romaniei in Uniunea Europeana, sustine o agentie de presa rusa.

Prezenta unor asemenea acuzatii au adus in discutie aderarea Romaniei la UE, cu ingrijorari privind guvernarea tarii, relateaza Sputnik News.

Motiunea a picat, Guvernul ramane in functie - ce scrie presa externa: Ponta supravietuieste cu usurinta votului

Asa cum era de asteptat, premierul Ponta a supravietuit motiunii de cenzura depusa de grupurile de opozitie. De altfel, opozitia fata de conducerea lui Ponta a crescut in ultimele luni, premierul fiind urmarit penal pentru acuzatii de evaziune fiscala, spalare de bani si fals in inscrisuri. In ceea ce priveste conflictul de interese, infractiune pe care Ponta ar fi comis-o in calitate de premeir, colegii deputati ai prim-ministrului au respins cererea DNA de incuviintare a urmarii ...citeste mai departe despre "Presa rusa: Suspiciunile la adresa lui Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE" pe Ziare.com

#coruptie Romania apartenenta UE, #Romania UE coruptie, #Ponta coruptie Romania , #Stiri Guvern