Ponta nu demisioneaza, desi este urmarit penal si Iohannis i-a cerut sa plece

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 13:22
942 citiri
Ponta nu demisioneaza, desi este urmarit penal si Iohannis i-a cerut sa plece

Premierul Victor Ponta a anuntat pe Facebook ca nu intentioneaza sa isi dea demisia dupa ce DNA a anuntat ca este urmarit penal si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut sa plece din fruntea Guvernului.

"Am avut cu Presedintele Iohannis o discutie institutionala extrem de corecta si civilizata! Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita! Cred ca respectarea principiilor constitutionale este esentiala pt societatea noastra si in niciun caz nu pot accepta ca un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului si a cetatenilor acestei tari! Asta ar insemna dictatura si cred ca la peste 25 ani dupa 1989 ar fi o mare eroare pt noi toti!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost audiat, vineri, la DNA in dosarul Sova. Liderul PSD s-a prezentat la audieri insotit de avocat, iar la final a anuntat ca are calitatea de suspect. Este pentru prima data dupa 1989 cand un premier in functie ...citeste mai departe despre "Ponta nu demisioneaza, desi este urmarit penal si Iohannis i-a cerut sa plece" pe Ziare.com

#Ponta demisie Iohannis DNA , #Stiri Guvern