Ponta are idei americane: Fiecare roman sa-si declare veniturile. Sa aflam cum e cu imbogatirile

Sambata, 21 Martie 2015, ora 10:13
1213 citiri
Ponta are idei americane: Fiecare roman sa-si declare veniturile. Sa aflam cum e cu imbogatirile

Romania trebuie sa revina la practica aplicata in prezent de toate tarile occidentale si de Statele Unite ale Americii, in care fiecare cetatean sa aiba obligatia de a-si declara o data pe an toate veniturile, declaratie desfiintata in 2005, a declarat premierul Victor Ponta.

Intrebat daca sustine cererea senatorului PSD Georgica Severin de introducere a impozitului progresiv pe venitul global, Ponta a raspuns: "Sustin din toata inima ca in Romania sa revenim la practica pe care o au toate tarile occidentale si Statele Unite ale Americii, si anume ca fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri".

Severin (PSD): Sa vorbim fara frica de un impozit progresiv pe venitul global

"A fost discutia legata de Legea impozitarii marilor averi si noi nu stim ce venituri a avut un cetatean din diverse surse - salarii, pensii, chirii - nu avem o asemenea declaratie, pentru ca a fost desfiintata in 2005.

Cred ca este bine, pentru ca in felul acesta putem sa avem mai multa ...citeste mai departe despre "Ponta are idei americane: Fiecare roman sa-si declare veniturile. Sa aflam cum e cu imbogatirile" pe Ziare.com

#Ponta romani declaratie avere, #Ponta romani declaratie venit, #Ponta idee americana , #Stiri Guvern