Ordonanta 14, care abroga amputarea Codurilor Penale, a fost aprobata in unanimitate de Senat

Marti, 14 Februarie 2017, ora 11:36
1050 citiri
Ordonanta 14, care abroga amputarea Codurilor Penale, a fost aprobata in unanimitate de Senat
Foto: Digi 24 TV

Ordonanta 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, OUG 13, numita si ordonanta Iordache, a fost aprobata, marti, in unanimitate de Senat.

Au fost inregistrate 118 voturi "pentru", adica numarul senatorilor prezenti la vot, neexistand niciun vot "impotriva".

Senatul a dezbatut in regim de urgenta proiectul de aprobare a OUG 14. Senatul este prima camera sesizata, iar Camera Deputatilor este forul decizional.

Inainte de vot, senatorii PNL si cei ai USR au solicitat, luni, in plen, dezbaterea la pachet a ordonantelor de urgenta 13 si 14, insa, dupa mai multe discutii si o pauza de consultari, solicitarea Opozitiei a fost respinsa.

In Comisia Juridica a Senatului a izbucnit, luni, un scandal, in timpul dezbaterilor, presedintele comisiei, social-democratul Serban Nicolae, invitand-o afara din sala pe reprezentanta Parchetului General, careia i-a reprosat ca a venit neinvitata. Ulterior, Nicolae s-a angajat intr-un schimb de replici dure cu senatorul PNL Alina Gorghiu.

Comisia Juridica a Senatului a adoptat, luni seara, in unanimitate, ordonanta 14. ...citeste mai departe despre "Ordonanta 14, care abroga amputarea Codurilor Penale, a fost aprobata in unanimitate de Senat" pe Ziare.com

#Ordonanta 14 aprobata senat, #ordonanta abroga OUG 13 aprobata , #Stiri Guvern