Ministrul Justitiei: Este exclus sa raman dincolo de acest mandat. Atacurile la Guvern sunt josnice

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 15:18
2114 citiri
Ministrul Justitiei: Este exclus sa raman dincolo de acest mandat. Atacurile la Guvern sunt josnice
Foto: Digi 24

Ministrul Justitei, Raluca Pruna, a declarat ca nu isi doreste o cariera politica dupa ce i se va incheia mandatul la Palatul Victoria si ca nu va candida la alegerile parlamentare.

Ministrul a sustinut, duminica, la Digi 24 ca a anuntat inca de la inceput ca se afla in Guvern pentru un simplu mandat. Raluca Pruna a precizat ca i s-a spus ca nu a fost o strategie buna sa anunte ca nu are de gand sa duca mai departe mandatele.

"Mi s-a parut de onestitate sa anunt ca sunt aici pana la sfarsitul mandatului. Este exclus sa raman dincolo de acest mandat, pentru ca eu cred ca politica se face prin partide politice", a spus Pruna.

In schimb, crede ea, ar fi o decizie foarte buna daca unii dintre colegii sai ar candida la alegerile parlamentare.

"Ar fi un lucru bun daca unii dintre ei (colegii sai - n.red.) ar putea candida. Ca ar aduce un aer proaspat in unele partide", a adaugat ministrul.

Referitor la faptul ca Violeta Alexandru, ministrul pentru Consultare Publica si Dialog ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei: Este exclus sa raman dincolo de acest mandat. Atacurile la Guvern sunt josnice" pe Ziare.com

#Pruna alegeri parlamentare, #Pruna atacuri Guvern, #Pruna mandat ministerul Justitiei , #Stiri Guvern