Ministrul Energiei: Garantez cu demisia ca preturile gazelor si energiei termice nu vor creste

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 19:00
1291 citiri
Ministrul Energiei: Garantez cu demisia ca preturile gazelor si energiei termice nu vor creste
Foto: Arhiva

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat joi ca va demisiona daca la 1 ianuarie vor avea loc cresteri de preturi la gazele destinate populatiei si la energia termica.

"Garantez cu demisia ca pretul gazelor nu va creste, ca pretul energiei termice pentru populatie nu va creste. Daca se va intampla altfel decat am spus, sunt dispus sa demisionez din functie. Ce garantie mai mare vreti de la mine?", a declarat Nicolescu, intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca are acordul Comisiei Europene, inca din august, pentru amanarea calendarului de liberalizare a pretului gazelor pentru populatie pana in 2021. Nicolescu a afirmat ca a obtinut acordul fostului comisar european pentru Energie Gunther Ottinger in urma unei discutii care a avut loc la inaugurarea gazoductului Iasi -Ungheni (Republica Moldova).

"In 4 septembrie i-am transmis lui Ottinger o scrisoare in care i-am transmis ca Romania va face un lucru corect pentru consumatorii casnici de gaze din tara ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei: Garantez cu demisia ca pretul gazelor si energiei termice nu va creste la 1 ianuarie" pe Ziare.com.

#Razvan Nicolescu demisie pret gaze, #crestere pret gaze , #Stiri Guvern