Iohannis, la New York: Ce le-a spus romanilor si ce nemultumiri au acestia la adresa presedintelui

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 14:04
886 citiri
Iohannis, la New York: Ce le-a spus romanilor si ce nemultumiri au acestia la adresa presedintelui
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Comunitatile romanesti din SUA "sunt un liant intre cele doua state", a declarat sambata Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii stabiliti la New York. La randul lor, oamenii au vorbit despre asteptarile lor de la presedintele Romaniei si si-au exprimat nemultumirile cu privire la acesta.

"Incerc o emotie si o bucurie speciala sa ma aflu aici, la New York, alaturi de voi, de cei din diaspora romaneasca. Spun ca este o bucurie speciala din doua motive. Unul personal, pentru ca ma simt legat de romanii din afara granitelor, cunosc si apreciez eforturile si contributia lor pentru Romania, pentru cei de acasa. (...)

Al doilea motiv de bucurie speciala pentru mine tine de semnificatia contextului si locului in care ne aflam. In conditiile in care Parteneriatul strategic cu SUA reprezinta una dintre coordonatele fundamentale ale politicii noastre externe, comunitatile romanesti din Statele Unite ale Americii sunt un liant intre cele doua state", a spus seful statului, la intalnirea cu ...citeste mai departe despre "Iohannis, la New York: Ce le-a spus romanilor si ce nemultumiri au acestia la adresa presedintelui" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis romani New York, #Klaus Iohannis romani SUA , #Stiri Guvern