Iohannis, intalnire cu Cameron la Bruxelles - ce l-a sfatuit pe premierul britanic

Joi, 11 Iunie 2015, ora 17:03
954 citiri
Iohannis, intalnire cu Cameron la Bruxelles - ce l-a sfatuit pe premierul britanic
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, la intalnirea pe care a avut-o joi la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron, a sustinut ca locul Regatului Unit este in interiorul UE si ca o eventuala iesire a Marii Britanii din Uniune ar rezulta intr-o slabire atat a UE, cat si a Marii Britanii.

In marja summitului UE-CELAC de la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire cu premierul David Cameron, la solicitarea partii britanice.

"Discutiile au fost legate de procesul de renegociere a relatiilor dintre UE si Marea Britanie, in perspectiva viitorului referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE", a precizat Iohannis, in conferinta de presa sustinuta la Bruxelles.

Iohannis se intalneste azi cu Cameron - ce vrea sa-l convinga premierul britanic pe presedinte

Presedintele Iohannis a mentionat ca premierul britanic i-a prezentat obiectivele pe care le urmareste in acest proces si care se refera, in principal, la "cresterea legitimitatii democratice a ...citeste mai departe despre "Iohannis, intalnire cu Cameron la Bruxelles - ce l-a sfatuit pe premierul britanic" pe Ziare.com

#Iohannis Cameron summit, #Iohannis intalnire Cameron, #Iohannis Marea Britanie UE, #Marea Britanie iesire UE , #Stiri Guvern