Inca un deputat condamnat la inchisoare pentru conflict de interese

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 12:51
1124 citiri
Inca un deputat condamnat la inchisoare pentru conflict de interese
Foto: Arhiva (Zi de Zi)

Deputatul PSD Vasile Gliga a fost condamnat de instanta suprema la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar, in perioada ianuarie 2009 - martie 2011.

Instanta a dispus suspendarea executarii pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Vasile Gliga pentru un termen de incercare de trei ani.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata de Vasile Gliga si de procurori, apelul urmand sa se judece tot la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Doi deputati UDMR, condamnati definitiv la inchisoare cu suspendare

In ianuarie 2014, Vasile Gliga a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), fiind acuzat de conflict de interese.

Potrivit procurorilor, deputatul Vasile Gliga a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca prin care sotia sa a fost angajata, in perioada ianuarie 2009 - martie 2011, in cadrul ...citeste mai departe despre "Inca un deputat condamnat la inchisoare pentru conflict de interese" pe Ziare.com

#Constantin Gliga deputat PSD condamnat, #deputat PSD condamnat conflict interese , #Stiri Guvern