Guvernul vine cu lamuriri: Ciolos ramane in tara, nu pleaca pe niciun post in strainatate

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 23:07
562 citiri
Guvernul vine cu lamuriri: Ciolos ramane in tara, nu pleaca pe niciun post in strainatate
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Guvernul s-a vazut nevoit, vineri seara, sa vina cu lamuriri, asta dupa ce mai multe publicatii au anuntat pe surse ca, dupa ce-si incheie mandatul la Palatul Victoria, Dacian Ciolos ar urma sa ocupe diverse posturi in strainatate.

Intr-o reactie postata pe Facebook, Guvernul anunta ca functia de director al Food and Agriculture Organisation (FAO) din cadrul ONU se elibereaza in cativa ani, in vreme ce postul de vice-presedinte ONU nici nu exista.

"Mai multe institutii de presa au prezentat azi o stire potrivit careia prim-ministrul Dacian Ciolos si-ar fi negociat 'o functie de director al Food and Agriculture Organisation (FAO) din cadrul ONU' sau chiar de 'vice-presedinte ONU'.

Informatia este falsa din mai multe motive si nici o institutie de presa nu a cerut un punct de vedere al Guvernului inainte de a o difuza", noteaza reprezentantii Guvernului.

In mesaj se precizeaza ca functia de director FAO este ocupata pana in 2019 dupa ce actualul director a fost ales in 2015 ...citeste mai departe despre "Guvernul vine cu lamuriri: Ciolos ramane in tara, nu pleaca pe niciun post in strainatate" pe Ziare.com

#Ciolos functii terminare mandat, #Ciolos terminare mandat, #Ciolor premier , #Stiri Guvern