Firea: Nu iau lectii de la o firma care se incapataneaza sa tina 5 persoane pe Kiseleff blocand sute de mii

Marti, 26 Iulie 2016, ora 16:15
799 citiri
Firea: Nu iau lectii de la o firma care se incapataneaza sa tina 5 persoane pe Kiseleff blocand sute de mii
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, marti, la adresa celor nemultumiti ca a interzis manifestarile sportive pe bulevardul Kiseleff, afirmand ca nu primeste lectii de la o firma care "se incapataneaza sa tina cinci persoane" pe aceasta strada "blocand sute de mii de oameni".

"Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani intr-o familie de sportivi. Fostul meu sot, Dumnezeu sa-l odihneasca, antrenor de atletism, profesor de sport, Razvan Firea a pregatit talente in acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toata lumea sportiva. Fostul meu socru, Victor Firea - campion.

Asa ca nu cred ca trebuie sa primesc lectii de la o firma privata care se incapataneaza sa tina cinci persoane care sa joace ceva pe Kiseleff blocand sute de mii de oameni care merg poate chiar la activitati sportive", a spus Firea, la Palatul Parlamentului, in cadrul forumului "Sportul - disciplina cheie pentru dezvoltarea personala".

Ea a sustinut ca ...citeste mai departe despre "Firea: Nu iau lectii de la o firma care se incapataneaza sa tina 5 persoane pe Kiseleff blocand sute de mii" pe Ziare.com

#Firea sport Kiseleff , #Stiri Guvern