Finul lui Ponta, despre pensiile speciale: Nu putem pune egal intre un demnitar si un cetatean normal, fie el medic

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 14:06
1127 citiri
Finul lui Ponta, despre pensiile speciale: Nu putem pune egal intre un demnitar si un cetatean normal, fie el medic
Foto: Ziare.com

Deputatul PSD Marius Manolache, fin al prim-ministrului Victor Ponta, a explicat de ce este nevoie de pensii speciale pentru parlamentari, care vor ajunge sa castige pana la 4.600 de lei in plus, daca proiectul de lege care a trecut de Parlament va fi promulgat de presedintele Iohannis.

"Eu cred ca nu putem sa punem egalitate intre un demnitar, inalt functionar public, care are o raspundere extraordinara si un cetatean normal, fie el muncitor, inginer, medic, samd", a spus Manolache, citat de Gandul.info.

In varsta de 47 de ani, acesta sustine ca mai are 30 de ani pana la pensie, deci pana la 77 de ani, in conditiile in care varsta de pensionare pentru barbati este de 65 de ani.

"Eu pana la pensie mai am vreo 30 de ani. Imaginati-va ca in 30 de ani nu stiu ce o sa se intample, nu mi se pare o chestiune extrem de ridicola, avand in vedere ca un supliment de 1.000 de lei ar insemna foarte mult raportat la alti demnitari sau functionari publici.

Imaginati-va ca judecatorii de ...citeste mai departe despre "Finul lui Ponta, despre pensiile speciale: Nu putem pune egal intre un demnitar si un cetatean normal, fie el medic" pe Ziare.com

#Marius Manolache pensii speciale, #parlamentari pensii speciale, #fin Ponta pensii speciale, #vot pensii speciale , #Stiri Guvern