Exercitiul de autoritate al lui Dacian Ciolos

Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 06:57
975 citiri
Exercitiul de autoritate al lui Dacian Ciolos

De departe cel mai mare castig in urma schimbarilor decise de premierul Ciolos mi se pare dubla victorie de la Educatie, adica plecarea lui Adrian Curaj si venirea prof. Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti.

Este inlocuit omul care a facut tot, dar tot ce i-a stat in putinta, pentru a apara plagiatorii, cu unul dintre rectorii care a luptat cel mai mult impotriva plagiatului, inclusiv in cazul lui Victor Ponta, pentru care a cerut retragerea titlului de doctor pe vremea cand acesta era premier.

Ei bine, mi se pare de-a dreptul un act de justitie istorica faptul ca dl prof. Dumitru va avea probabil ocazia sa semneze cu propria mana ordinul de ministru prin care dl Ponta sa ramana fara titlul obtinut prin plagiat.

In opinia mea, dl Curaj ar fi trebuit sa plece demult, de pe vremea cand a incercat masacrarea Legii educatiei exact in zona doctoratelor, oprita in extremis de premier, in chiar ziua cand OUG urma sa fie adoptata, de pe vremea cand a ratat total reforma ...citeste mai departe despre "Exercitiul de autoritate al lui Dacian Ciolos" pe Ziare.com

#remaniere guvern Ciolos, #ministri demisi Dacian Ciolos , #Stiri Guvern