E oficial: Gabriel Oprea demisioneaza de la 1 octombrie: Platesc ca am indraznit sa vorbesc despre interesul national

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 17:35
864 citiri
E oficial: Gabriel Oprea demisioneaza de la 1 octombrie: Platesc ca am indraznit sa vorbesc despre interesul national
Foto: Facebook/Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a anuntat, luni seara, ca demisioneaza din functia de senator de la data de 1 octombrie.

Solicitarea a fost deja trimisa presedintelui Senatului, a mai aratat fostul ministru de Interne, aflat in mijlocul unui scandal urias legat de moartea politistului Bogdan Gigina si cererea DNA de urmarire penala pe care colegii sai au respins-o la vot in Senat.

Biroul Permanent va stabili marti cand va fi prezentata plenului demisia. Potrivit regulamentului, plenul Senatului trebuie sa ia act de demisie si sa constate vacantarea postului.

Fostul vicepremier a facut anuntul pe pagina sa de Facebook, unde a postat si o fotografie a cererii de demisie pe care a transmis-o conducerii Senatului.

De asemenea, Gabriel Oprea a postat pe reteaua sociala un amplu mesaj despre cum vede el lucrurile si despre deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului.

"Cei care ma cunosc, chiar si cei care nu m-au placut niciodata, pot sa confirme ca am fost si sunt un bun roman, ca tin ...citeste mai departe despre "E oficial: Gabriel Oprea demisioneaza de la 1 octombrie: Platesc ca am indraznit sa vorbesc despre interesul national" pe Ziare.com

#Gabriel Oprea demisie , #Stiri Guvern