Dragnea nu participa la evenimentele de Ziua Nationala, pentru ca medicul i-a interzis sa stea in frig

Joi, 29 Noiembrie 2018, ora 18:07
814 citiri

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei, dupa ce medicul i-a recomandat sa nu stea atatea ore la temperaturi scazute, transmit reprezentantii cabinetului de presa al Camerei Deputatilor.

Sursa citata transmite ca, pe data de 1 decembrie, Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, pentru ca medicul nu ii recomanda sa stea in frig atatea ore.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN al partidului, ca nu va participa la receptia oferita cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care va avea loc la Palatul Cotroceni, eveniment organizat de Klaus Iohannis.

"Eu nu", a spus Liviu Dragnea, intrebat daca va participa la receptia de 1 Decembrie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea nu a aparut public nici anul trecut la parada dedicata zilei de 1 Decembrie. ...citeste mai departe despre "Dragnea nu participa la evenimentele de Ziua Nationala, pentru ca medicul i-a interzis sa stea in frig" pe Ziare.com

#Dragnea festivitati 1 Decembrie , #Stiri Guvern