Dan Sova, asteptat marti la Senat sa-si studieze dosarul de sapte volume

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 07:59
1033 citiri
Dan Sova, asteptat marti la Senat sa-si studieze dosarul de sapte volume
Foto: Digi 24 TV (Arhiva)

Senatorul PSD Dan Sova este asteptat, marti dimineata, la Comisia juridica din Senat, pentru a-si studia noul dosar de coruptie, de sapte volume, in care DNA a cerut incuviintarea retinerii si arestarii sale.

Dan Sova va veni la Parlament la ora 9:00, iar incepand cu ora 14:00 senatorii juristi vor incepe audierile, urmand sa dea aviz pozitiv sau negativ in cazul solicitatii procurorilor anticoruptie, anunta luni Catalin Boboc, presedintele Comisiei juridice, potrivit Mediafax.

"Am deschis acum dosarele, am citit referatul, unii colegi au ramas inca la studiu si probabil ca vor mai ramane. Maine (marti - n.red.), la ora 9.00, va veni domnul Sova, iar maine la ora 14.00 vor avea loc audierile si votul pe raport", a precizat acesta.

Ziua deciziva in care Sova afla daca poate fi sau nu retinut este miercurea viitoare, cand cererea DNA va fi votata in plenul Senatului.

"Maine (marti - n.red.) vom intocmi raportul, dupa vot, si il vom inainta Biroului Permanent, va fi la primul ...citeste mai departe despre "Dan Sova, asteptat marti la Senat sa-si studieze dosarul de sapte volume" pe Ziare.com

#Dan Sova comisia juridica, #Dan Sova Senat, #Dan Sova cerere arestare , #Stiri Guvern