Cum sa furi alegerile cu legea in mana. O reteta USL

Vineri, 11 Martie 2016, ora 08:04
1003 citiri
Cum sa furi alegerile cu legea in mana. O reteta USL

Degeaba ancheteaza doamna Kovesi o treime din presedintii Consiliilor Judetene, daca in locul lor PSD si PNL vor propulsa niste personaje la fel de coruptibile si chiar mai infometate.

Cu doar 160 de procurori, care au de gestionat 11.000 de dosare, DNA are rezultate fantastice, dar pur si simplu nu poate opri coruptia de la nivel local. Primarii si consilierii dornici sa se imbogateasca peste noapte sunt dispusi sa isi joace libertatea la ruleta.

Se pare ca merita, cu atat mai mult cu cat, de o vreme, se dau pedepse cu suspendare pentru fapte de coruptie - vezi decizia in cazul lui Boscodeala de la Buzau. Nu vreau sa joc rol de Casandra, ci sa identific niste probleme si sa sustin ca exista rezolvare politica pentru dezastrul care se prefigureaza la locale, chiar daca este ingrozitor de tarziu.

Prima problema este ca, in localitatile in care actualii primari mai candideaza pentru un mandat, asistam la un blat intre PSD si PNL. Luati sectoarele doi si trei din Bucuresti, dar, ...citeste mai departe despre "Cum sa furi alegerile cu legea in mana. O reteta USL" pe Ziare.com

#alegeri locale 2016, #coruptie alegeri 2016, #blat PSD PNL alegeri, #vot corespondenta alegeri 2016 , #Stiri Guvern