Ciprian Ciucu, omul lui Macovei pentru Capitala: Trebuie sa scoatem coruptia din Primarie

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 17:03
1144 citiri
Ciprian Ciucu, omul lui Macovei pentru Capitala: Trebuie sa scoatem coruptia din Primarie
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Eliminarea coruptiei si a risipei, modernizarea infrastructurii, un program realist de consolidare a locuintelor, identificarea unui model administrativ si transparenta decizionala, acestea sunt principalele puncte ale programului anuntat duminica de Ciprian Ciucu, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de Partidul M10, condus de europarlamentarul Monica Macovei.

In cadrul unei conferinte la care a participat si Monica Macovei, Ciprian Ciucu a declarat ca, prin candidatura sa, doreste sa dea un semnal si altor reprezentanti ai societatii civile, pentru a-i incuraja sa isi asume responsabilitatea unei functii in stat.

Ciprian Ciucu este presedinte al Consiliu National de Integritate (CNI), ales ca reprezentant al societatii civile, fiind si membru in consiliul director al Centrului Roman de Politici Europene (CRPE).

"Ce vreau sa fac la Primarie: in primul rand, vreau sa le redau bucurestenilor placerea de a trai in orasul lor, pentru ca multi dintre noi se simt ...citeste mai departe despre "Ciprian Ciucu, omul lui Macovei pentru Capitala: Trebuie sa scoatem coruptia din Primarie" pe Ziare.com

#Ciprian Ciucu M10, #Ciprian Ciucu candidat Primarie, #Ciprian Ciucu Macovei , #Stiri Guvern