Ciolos o retrage pe Guseth de la Justitie: E si vina ei

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 02:14
701 citiri
Ciolos o retrage pe Guseth de la Justitie: E si vina ei
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa o retraga pe Cristina Guseth din echipa guvernamentala cu care urmeaza sa mearga, marti, in Parlament, sa ceara votul de investitura, cu toate ca aceasta obtinuse aviz pozitiv in comisiile de specialitate.

"Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineata voi inainta conducerii Parlamentului o noua propunere", a scris pe Facebook Dacian Ciolos, in jurul orei 01:30.

Audieri maraton pentru ministrii lui Ciolos: Avize pe banda rulanta, dar si scandaluri. Vezi cum s-au prezentat tehnocratii

Unul dintre comentatorii de pe pagina premierului desemnat isi exprima regretul ca acesta face "jocul parlamentarilor speriati de integritatea doamnei Guseth".

"Imi pare rau, dar cred ca faceti jocul parlamentarilor speriati de integritatea ...citeste mai departe despre "Ciolos o retrage pe Guseth de la Justitie: E si vina ei" pe Ziare.com

#Ciolos retrage Guseth Guvern, #Cristina Guseth retrasa Ciolos Justitie , #Stiri Guvern