Ciolos nu foloseste coloana oficiala: Prefer sa ma trezesc mai devreme. E o chestiune de bun simt

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 14:48
951 citiri
Ciolos nu foloseste coloana oficiala: Prefer sa ma trezesc mai devreme. E o chestiune de bun simt
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos a explicat ca nu a folosit si nici nu va folosi coloana oficiala a Politiei, doar protectia SPP, pentru ca prefera sa se trezeasca mai devreme decat sa dea peste cap circulatia in Bucuresti.

Declaratiile au fost facute in contextul in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea si procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, sunt cercetati de DNA pentru ca au folosit in mod abuziv coloanele oficiale puse la dispozitie de Politie.

Dacian Ciolos a venit, joi, la Timisoara fara coloana oficiala, insotit doar de SPP, pentru a fi prezent la conferirea titlului de Doctor Honoris Causa fostului presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso. Profitand de prilej, jurnalistii l-au asaltat cu intrebari.

"Sunt niste reguli minime pe care SPP-ul, conform legii, trebuie sa le asigure. Nu am folosit Politie si nici nu o sa folosesc niciodata. Prefer sa ma trezesc cu 10-15 minute mai devreme ca sa ajung la birou la timp decat sa zapacesc lumea de cap in ...citeste mai departe despre "Ciolos nu foloseste coloana oficiala: Prefer sa ma trezesc mai devreme. E o chestiune de bun simt" pe Ziare.com

#Ciolos coloana oficiala, #Oprea coloana oficiala, #Tiberiu Nitu coloana oficiala , #Stiri Guvern