Ce gratuitati mai vor senatorii: Internet in afara tarii, "pentru ca se poate"

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 21:05
1195 citiri
Ce gratuitati mai vor senatorii: Internet in afara tarii, "pentru ca se poate"

Unii dintre senatorii romani sunt nemultumiti ca platesc mult pentru navigarea pe Internet in afara tarii si cer un contract de telefonie mobila care sa ii scuteasca de orice cost.

Senatorii vor sa nu mai plateasca pentru ca stau pe Internet pe smartphone sau tablete, intentionand sa renegocieze contractul cu furnizorii, potrivit Digi 24.

In prezent, convorbirile internationale si cele in roaming se deconteaza atunci cand alesii sunt plecati din tara in interes de serviciu. Decidentii vor decontarea cheltuielilor cu traficul de date in limita a 50 de euro pe luna, doar pentru cei 13 membri ai Biroului Permanent, insa.

Cel care ocupa insa cea mai importanta functie in acest Birou, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu s-a declarat prea interesat de aceasta idee: "Eu m-am fript de cateva ori, mergand in strainatate si avand deschis accesul la date. Costa enorm de mult. Din acest motiv, ma rezum intotdeauna unde gasesc o retea Wi-Fi sa ma bransez acolo si, cu asta, ...citeste mai departe despre "Ce gratuitati mai vor senatorii: Internet in afara tarii, "pentru ca se poate"" pe Ziare.com

#senatori acces gratuit Internet, #senatori Internet gratis, #senatori Internet strainatate , #Stiri Guvern