Bomba Adrianei Saftoiu. Cine o detoneaza?

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 08:11
1909 citiri
Bomba Adrianei Saftoiu. Cine o detoneaza?

Adriana Saftoiu nu e o persoana oarecare. Nu e un simplu ziarist care afla si el ceva pe surse mai mult sau mai putin credibile sau are propriile opinii.

Adriana Saftoiu a fost cel mai important colaborator al fostului presedinte Traian Basescu. Pentru cei care isi amintesc acea perioada, in prima parte a mandatului presedintelui Basescu, dna Saftoiu era practic numarul doi in Palatul Cotroceni.

Pana acum, cel putin, discutand cu domnia sa on si off the record, nu am avut niciodata sentimentul ca nu ar avea proprietatea termenilor sau dimensiunea corecta a propriilor actiuni, adica, mai pe romaneste, mi se pare in deplinatatea facultatilor mintale.

Deci afirmatiile domniei sale au o mare greutate.

Tocmai de aceea, ceea ce sustine acum dna Saftoiu, in articolul "Autodenuntul lui Traian Basescu" din Adevarul, mi se pare de o exceptionala gravitate: "Traian Basescu avea acces la orice convorbire telefonica isi dorea". Deci, ne spune fostul numar doi al unei perioade din ...citeste mai departe despre "Bomba Adrianei Saftoiu. Cine o detoneaza?" pe Ziare.com

#Adriana Saftoiu interceptari Traian Basescu , #Stiri Guvern