Ambasadorul SUA o lauda pe Kovesi: Nu e surprinzator ca are dusmani, dar eu o aplaud puternic

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 11:23
780 citiri
Ambasadorul SUA o lauda pe Kovesi: Nu e surprinzator ca are dusmani, dar eu o aplaud puternic
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, o lauda pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru cum gestioneaza lupta anticoruptie.

In contextul scandalurilor recente legate de numele lui Kovesi, Klemm spune ca aceasta si-a creat "dusmani" din oamenii "destul de puternici" pe care i-a trimis la inchisoare, iar acest lucru se vede acum.

Klemm afirma ca una dintre dimensiunile in care Romania a contribuit activ la imbunatatirea parteneriatului strategic cu SUA este "intarirea institutiilor democratice", inclusiv a celor juridice, precum DNA, fapt care a transformat tara noastra intr-un "adevarat model regional" in lupta anticoruptie.

Ambasadorul a avut un mesaj de sustinere pentru Laura Codruta Kovesi, considerand ca rezultatele institutiei pe care o conduce se datoreaza si leadership-ului ei.

"Procurorul sef Laura Codruta Kovesi a facut o treaba admirabila. Acum cativa ani, SUA i-au oferit un premiu, Femei curajoase din Romania, pentru puterea convingerilor ei, pentru recordul de succese ca ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA o lauda pe Kovesi: Nu e surprinzator ca are dusmani, dar eu o aplaud puternic" pe Ziare.com

#Ambasador SUA Kovesi, #ambasador lauda SUA , #Stiri Guvern