Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bugetul Fondului pentru mediu, amanat pentru saptamana viitoare

Bugetul Fondului pentru mediu, amanat pentru saptamana viitoare


Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Fondului pentru mediu a fost amanata "probabil pentru saptamana viitoare", a anuntat marti purtatorul de cuvant al Guvernului.

Intrebat daca in cadrul sedintei de Guvern a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru Fondul de mediu, Dan Suciu a raspuns ca decizia a fost amanata la cererea initiatorului. "Probabil va fi discutata saptamana viitoare", a precizat Suciu.

In informatia de presa privind unele acte normative care ar putea fi incluse pe agenda de lucru a sedintei din data de 28 februarie 2012 a fost trecut si un proiect de hotarare intitulat Proiectul de hotarare pentru aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Fondului pentru mediu, al Administratiei Fondului pentru mediu, precum si a Listei proiectelor si programelor pentru protectia mediului finantate din Fondul pentru mediu in anul 2012.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1361 ori