Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dan Sova: Nu exista nicio executare silita impotriva mea

Dan Sova: Nu exista nicio executare silita impotriva mea


Dan Sova, ministru pentru relatia cu Parlamentul, a dezmintit informatiile privind o eventuala executare silita impotriva lui de la Fisc.

Ministrul a prezentat un document al ANAF din care reiese ca nu figureaza in evidentele AFP Olt pentru neachitarea la termen a obligatiilor catre stat.

"Asa cum arata si documentul emis de catre ANAF, nu exista nicio executare silita impotriva mea. Fac parte dintre contribuabilii seriosi, motiv pentru care solicit trimestrial ANAF certificate de atestare fiscala, care sa arate ca nu sunt dator la niciunul dintre bugetele statului", explica Dan Sova intr-un comunicat de presa.

Ministrul Dan Sova, executat silit de Fisc

Unul dintre documentele prezentate este emis de ANAF, Directia Generala a Finantelor Publice Olt.

"Ca raspuns la solicitarea adresa dvs., inregistrata la AFP Corabia la nr 16412/12.11.2012, va facem cunoscut ca nu figurati in evidentele AFP Corabia ca fiind sub incidenta OG 92/2003, adica in executare silita pentru neachitarea la termen a obligatiilor ce va revin fata de bugetul consolidat al statului la aceasta data", se precizeaza in documentul emis de ANAF Olt.

De asemenea, Dan Sova a mai prezentat si doua certificate de atestare fiscala, datele cu 15 mai 2012, respectiv 26 septembrie 2012, din care reiese ca nu figureaza cu obligatii de plata neachitate catre bugetul de stat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1667 ori