Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cazinourile, obligate sa emita bilete de intrare

Cazinourile, obligate sa emita bilete de intrare

Jucatorii si vizitatorii cazinourilor vor plati un bilet de intrare de 20 lei, cu o perioada de valabilitate de 24 ore, in timp ce localurile cu jocuri tip slot-machine vor fi obligate sa emita bilete de intrare de 5 lei pentru jucatori, a decis Guvernul prin modificarea Codului Fiscal, potrivit Mediafax.

Cazinourile vor fi obligate sa emita bilete de intrare tuturor persoanelor, indiferent daca sunt sau nu jucatori, dar localurile cu jocuri tip slot-machine va trebui sa emite bilete de numai pentru jucatori.

"Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor si de jocuri tip slot-machine permit accesul in locatiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 ore in intervalul 08.00-08.00, pentru fiecare persoana.


Persoanelor carora li s-a eliberat bilet de intrare au obligatia sa-l pastreze, pe toata perioada cat se afla in incinta locatiei in care se elibereaza astfel de bilete", se arata in ordonanta de urgenta aprobata de Guvern pentru modificarea Codului Fiscal.


Pentru lipsa biletelor de intrare vor fi aplicate amenzi de 200-500 lei pentru persoane fizice, respectiv de 2.000-5.000 lei pentru persoane juridice.


Biletele de intrare vor fi emise in conditii stabilite prin ordin al ministrului Finantelor.


Taxele percepute pentru obtinerea licentei de organizare a jocurilor de noroc, precum si taxa de acces vor fi varsate la bugetul de stat, din care 1,5% vor fi transferate anual la Fondul cinematografic si 3,5% la Programul National de Restaurare a Monumentelor Istorice.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1227 ori
Citeste mai multe desprecazinouri bilete slot machine