Ponta: In sfarsit, am realizat un proiect important pentru economie: reducerea CAS

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 08:58
1940 citiri

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca "in sfarsit" a fost realizat un proiect important pentru economia romaneasca, si anume reducerea CAS, lucru care inseamna, in opinia sa, crearea mai multor locuri de munca.

"Cat eram noi impreuna, la acest moment ( n.r.-in Centrul Vechi), am aflat ca, in sfarsit, avem realizat un proiect important pentru economia romaneasca, si anume reducerea contributiilor de asigurari sociale. In felul acesta, putem sa cream mai multe locuri de munca, putem sa avem mai multa munca la alb, inclusiv in servicii, pentru ca tot Centrul Vechi al Capitalei traieste, se dezvolta, iata, in ceea ce priveste serviciile", a spus prim-ministrul, joi seara, la finalul evenimentului care a marcat inaugurarea Hanului Gabroveni din Centrul Vechi al Bucurestiului, transmite Agerpres.

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca a promulgat legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, dar a avertizat ca masura implica un efort suplimentar al bugetului de stat in 2015 de cinci miliarde de lei.

#Ponta proiect economie, #reducere cas , #Guvernul Romaniei