In cine au incredere americanii?

Luni, 04 Mai 2009, ora 10:30
1262 citiri
In cine au incredere americanii?

Johnson&Johnson a urcat pe prima pozitie intr-un top al companiilor cu cea mai buna reputatie in SUA, realizat de Reputation Institute, si a devansat Google, care a pierdut pozitia de lider coborand pe locul opt, potrivit Forbes.

Reputation Institute a clasificat companiile in functie de cat de stimate, admirate sau cata incredere atrag din partea populatiei si le-a acordat punctaje cuprinse intre zero si 100, relateaza Mediafax.

Astfel, Johnson&Johnson, care a urcat de pe locul al doilea ocupat in 2008, s-a plasat pe prima pozitie, urmata de Kraft Foods. 

Potrivit rezultatului sondajului, cresterea inregistrata de Johnson &Johnson este de numai 0,1 puncte, la 83,58 puncte, insa Google a pierdut peste sase puncte, la 78,8 puncte. 

Pe urmatoarele pozitii intre primele zece companii din clasament urmeaza in ordine UPS, General Mills, FedEx, Whirlpool, Walt Disney Company, Google, Caterpilar, Costco Wholesale.

Printre companiile americane cu o buna reputatie, Microsoft s-a plasat pe locul 11, Colgate pe 13, Procter&Gamble pe 15.

PepsiCo se afla pe pozitia a 16-cea, inaintea Coca-Cola, care a ocupat locul 28, in timp ce Apple este pe pozitia a 18-a iar Nike pe 52.

#comapnii, #Johnson&Johnson, #Google, #Nike, #Apple, #americane , #stiri Google