Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google are in plan sa ofere companiilor echipamente de acces Wi-Fi la preturi reduse

Google are in plan sa ofere companiilor echipamente de acces Wi-Fi la preturi reduse


Google intentioneaza sa ofere companiilor mici si mijlocii echipamente si software Wi-Fi la preturi reduse, conform unor informatii publicate de blogul The Information, care citeaza un document confidential al companiei.

Potrivit acestui document, Google va oferi echipamente Wi-Fi la preturi mici si aplicatii prin care companiile isi pot administra accesul la retea, insa detalii despre reducerile de preturi nu au fost publicate, informeaza Reuters.

Compania va cere utilizatorilor acestor servicii Wi-Fi sa acceseze propriile conturi Google, ceea ce ii va permite sa stranga informatii despre acestia si sa stabileasca ce informatii publicitare i-ar interesa.

De asemenea, Google intentioneaza sa furnizeze companiilor date despre clientii acestora, pentru a afla care sunt obiceiurile si preferin tele acestora, insa din document nu reiese in mod clar despre ce date este vorba.

Aceasta oferta, care vizeaza milioane de firme, cum ar fi restaurante, cabinete medicale si sali de sport, ar putea fi prezentata in cursul verii, se mai arata in documentul citate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1012 ori